Smått och medelstort gods, det kan tvättas i en smådelstvätt. Med en smådelstvätt så får ni en effektiv tvättning. Denna passar bra för er som har en verkstad, ett labb eller en produktion av mindre serier av något. Själva tvättningen görs med en effektiv pump och spolpistol, men det går även byta ut till en tvättborste. Hos Milama Clean finns det tre olika småldelstvättar:

  • X-modell med elektrisk högtryckspump (upp till 80 bar) för alkalisk vattenbaserad vätska.
  • C-modell med elektrisk pump (upp till 8 bar) för alkalisk vattenbaserad vätska.
  • P-modell med pneumatisk pump (upp till 5 bar) för otempererade lösningsmedel.

När det ska tvättas en massa små delar, så är det rätt smart att ha något som är anpassat för just det!

Smarta tvättskåp för små delar

En smådelstvätt är som ett litet skåp, där det går att tvätta smått gods, via två hål på maskinens front. Själva spolningen sköts med hjälp av en fotpedal. Maskinen har även en tryckluftspistol om det finns behov av torrblåsning efter tvätten. I maskinen finns det även två ventiler för tömning av olika saker. Den ena, som sitter högt, är bra om ni behöver tömma ut olja eller andra föroreningar. Den som sitter lågt, den kan användas för att tömma hela tanken då det är dags för ett vätskebyte.

Maskinen finns i tre standardstorlekar och kan utrustas med olika tillval som kan vara av nytta för er. Bland annat kan ni välja till att ha hjul på den om den ska vara flyttbar.

Om ni är intresserade av att veta mer om detta tvättskåp, ta kontakt med Milama Clean AB.