08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Resor

DIN DRÖMRESA BÖRJAR HÄR OCH NU!

Söker du en skön, varm och händelserik semester kan vi på Deluxe Vacations rekommendera en resa till Karibien eller Indiska Oceanen. Lita på att vi vet vad vi talar om. Vi har själva besökt resmålerna och fascineras varje gång av hur mycket man kan få uppleva och upptäcka i detta paradis från Karibien till Maldiverna, Sri Lanka & Mauritius.

VI KAN RESOR!

Tänk på att din resa bör bokas hos en kunnig resebyrå – som vi!  Fler har försökt att få resan billigare genom att boka själva på nätet. Då har det hänt att man landar på fel plats eller valt fel hotell. Ibland kan vi rädda semesterresan, men ibland är det helt omöjligt att hitta en prisvärd lösning, då står man där med en betald flygbiljett eller hotellvoucher som inte går att boka om. Bokar ni resan genom oss har ni resegaranti som ger er trygghet och ersättning. (gäller när du bokar paketresa, dvs flyg & hotell hos samma arrangör).

VI REKOMMENDERARDe bästa all inclusive hotellen i Karibien heter Sandals Resorts. Läs mer >>
Luxury Included (All-inclusive) Resorts på Antigua, Bahamas, Barbados, Grenada, Jamaica & St Lucia

LJUSPUNKTER I VINTERMÖRKRET!

Passa på att boka nu. Res när det är som ruggigast i Sverige, men som allra bäst i Västindien. Vi erbjuder ett antal specialresor till rena drömpriser som du knappast hittar någon annanstans. 

Byt ut vårt bistra klimat mot strålande sol och tropisk värme i den Karibiska övärlden!

Glöm charterflyg och deras begränsningar för specifika resdagar. Hos oss bestämmer du själv vilka datum du vill resa. Vi säljer endast reguljärflyg med de största flygbolagen som British Airways, American Airlines, KLM, Emirates, Qatar m fl 

HOTELL

Våra hotell finns på varje destinations sida.

AVRESEORT

Vi erbjuder resor till Karibien från Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

PRISER

Vill ni veta vad en resa kan kosta? ber vi er fylla i offertförfrågan, så återkommer vi snarast med färsk offert för bästa möjliga pris för just er drömresa! 


Låt oss guida er på den rätta vägen genom ö-världen, varje ö med sin egen charm

Semestertyper