08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Komboresor

Dubbel njutning – två semestrar i en! Kombinera två fantastiska resmål på samma resa.

Passa på att se flera öar och upplev Karibien ur olika aspekter. Kombinera sol & bad med sport, golf, kultur och naturupplevelser. Eller varför inte stanna till i Miami några dagar på resan ner/hem? Vi skräddarsyr en resa utifrån dina önskemål men rekommenderar även t ex följande komboresor.

Priser är per person del i dubbelrum och är baserat på flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm (gäller lågsäsong). Avreseskatt mellan öarna tillkommer och betalas på plats.

Fler kombinationsresor hitta man på: www.komboresor.se 

Komboresor

Aruba & Curacao

Resan där sol och långa sandstränder möter världskulturarvet Willemstad. Aruba är mest populärt för de fina vita stränderna, när ni sedan reser vidare till Curacao så får ni uppleva det bästa de har och det är det rikliga undervattenslivet, tack vare öns närhet till revet. Sola och simma. 

Prisex: 10 nätter - 5 nätter med frukost på Aruba & 5 nätter med frukost på Curacao. Flyg ingår.

fr. 21.800:- per person. Dagliga avgånger.

Curacao & Bonaire

Njut av sandstränder och världskulturarvet på Curacao sedan snorkla på Bonaire. Inga andra öar än dessa två i Karibien har så nära till ett magnifikt rev. Curacao är även känd för sin Dolphin Academy. På Bonaire kan det kännas att snorkling räcker, då fiskarna i alla storlekar gärna kommer nära land. Denna lilla ö känns intim och avslappnande. 

Prisex: 7 nätter med frukost på Curacao & 7 nätter med frukost Bonaire. Flyg ingår.

 

fr. 24.200:-:- per person. Dagliga avgånger.

Antigua & St Lucia

Kombinera snorkling och dykning på Antigua med vackra vulkanön St Lucia. Antigua är en av de lugnare öarna, här finns en strand för varje dag på året. Från denna sandiga ö fortsätter resan till den grönaste av dem alla, St. Lucia, man får verkligen sitt lystmäte av riktig regnskog uppfyllt. Även här bjuds vackert strandliv.  

Prisex: 5 nätter all-inclusive på Antigua & 5 nätter med frukost på St Lucia. Flyg ingår.

fr. 23.800:- per person. Dagliga avgånger.

Kuba & Miami

Kuba är annorlunda. Den största ön i Västindien imponerar med en unik kombination. Det är lockande och provocerande - full av motsägelser och inte lätt att förstå. För några förbjudna och därför ännu mer locka. Ett land fullt av kultur, musik, historia och passion. Miami South Beach har kallats den amerikanska Rivieran och en art déco playground. 

Prisex: 3 nätter Miami & 10 nätter på Kuba. 

fr. 25.600:- per person. Dagliga avgånger.

New York & Bermuda

Klackarna i taket, sedan vilar ni fötterna på underskön strand. Upplev New York till fots, dag som natt fascinerar denna stad, full av sevärdheter. Med Frihetsgudinnan i minne färdas ni 2 timmar med flyg till fashionabla Hamilton på Bermuda. Här solar man bland Jet-sets på en av världens vackraste öar. Bär era Bermuda-shorts med knästrumpor, om ni vill ta seden dit ni kommer.

Prisex: 3 nätter New York (endast rum) & 5 nätter med frukost på Bermuda. Flyg ingår.

 

fr. 19.500:- per person. Dagliga avgånger.

Grenada & Barbados

Kombinera spännande “kryddön” Grenada med “söta” Barbados! En sagolik blandning av 2 öar med samma turkosa hav i Små Antillerna. Grenada, Muskotnötens ö,  bjuder in till upptäcksfärd bland kullar och dalar, också naturskönt men med mera puls ligger Barbados och väntar med Karibiens bästa rom från öns många Sockerplantage.

Prisex: 5 nätter med frukost Grenada & 5 nätter med frukost på Barbados. Flyg ingår.

fr. 19.900:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper