08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Erbjudanden

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong och flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm i lågsäsong.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. 
Med reservation för prisförändringar.

Erbjudanden

fr. 19.000

Rundresa Dominikanska Republiken

Upplev flera delar av denna vackra ö som har så mycket att erbjuda. Här finner du Karibiens vackraste stränder, en storslagen natur och ett mycket vänligt folk. Detta är ett perfekt sätt att lära sig mer om Dominikanska republiken genom att besöka två  olika delar. Kombinera vita sandstränder och klart vatten i Punta Cana med rik historia, naturlandskap och magnifik kolonial arkitektur  i Santo Domingo. 

Dominikanska Republiken är den ö i Västindien som är mest prisvärd när det gäller ”value for money". Kostnadsläget är här endast 1/3 av andra Karibiska öar.

fr. 19.000:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 18.200

All inclusive på Bahamas

Den Karibiska gungande musiken möter en vart man än strosar på Nassau´s gator och torg. Bra shopping och kasinon är bara några av nöjena. Skönast kopplar man av på bästa All-Inclusive hotellet Breezes Bahamas****. Simma och snorkla. Sedan en Bahama-Mama drink under palmen.

fr. 18.200:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 19.995

Miami och Bahamas

3 nätter på Mimai Beach & 7 nätter all inclusive på Bahamas.
Njut av shopping, sol och sightseeing i fantastiska, händelserika Miami beach och varva ner med all-inclusive på paradisön Bahamas. På båda destinationerna är det alltid nära till stranden – med sköna västatlantiska vågor. 3 nätter i Miami erbjuder ett högt tempo med vattensporter och shopping på dagen och lugna kvällar i baren eller på restaurangen – eller vilda kvällar på klubben. Ta det sedan lugnt i hela 7 nätter all-inclusive på Bahamas med garanterad sol och kristallklart paradisvatten. Inget att tänka på utom strand, sol och bad. En garanterad succé och garanterat både engagerande och avslappande.

fr. 19.995:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 45.800

Familjeresan till Punta Cana

Beskrivning

Perfekt läge i Punta Cana.  
Njut av familjesemestern på ett av Punta Canas mest barnvänliga all inclusive-hotell med toppenläge på den obeskrivligt vackra stranden Playa Bavaro. På Tropical Princess Beach Resort & Spa finns underhållning och aktiviteter för alla åldrar och smaker. Anläggningen erbjuder vattensporter, diskotek med gratis inträde, tennisbana och ett flertal affärer, restauranger och barer. Samtidigt som de yngre tar del av en av de många aktiviterna i poolen och på stranden kan föräldrar koppla av och njuta av de vackra och rogivande omgivningarna. Punta Cana erbjuder den perfekta miljön för en underbar familjeupplevelse!

fr. 45.800:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper