08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

Erbjudanden

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong samt flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. Med reservation för prisförändringar.

Erbjudanden

fr. specialpriser

Aruba all inclusive

Karibiens lilla pärla, mängder av stränder som är alldeles underbara. Sammetslena och pudervita. Tamarijn Aruba*** bjuder på bästa All-inclusive. Bara att koppla av och njuta på den soligaste av öar, året runt.

fr. specialpriser:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 52.500

Familjeresan till Jamaica

Njut av paradiset på bästa tänkbara sätt. 
Jamaicas största semesterort Montego Bay lockar med nöjen, restauranger, shopping, en enorm vattenpark och mycket mer. Perfekt beläget bara några minuter från flygplatsen ligger Holiday Inn Sunspree – det bästa hotellet i området med ett mycket generöst all inclusive-program och en ljuvlig privat strand. På schemat står bland annat vindsurfing, snorkling och segling och en mängd aktiviteter för både yngre barn och tonåringar. Spa-avdelningen och fitnesscentret ger trötta föräldrar välbehövlig egentid. Vad ni än behöver ger Montego Bay er allt, och lite till!

fr. 52.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 17.500

Jamaica - Negril

En dag på gyllene stranden under solen i Negril, är en dag att minnas. Stranden blir ofta utnämnd till “Top Beach of the World”. Solnegången njuter man från baren på 
All-Inclusive hotellet Merills Beach***.  

fr. 17.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 18.800

Dubai & Mauritius

Dubai och Mauritius

Denna 10-nätters delade semester tar dig inte bara till en eftertraktad exotisk plats, utan två. Du kommer spendera de två första nätterna i det glamorösa shoppingmeckat Dubai, för att sedan flyga söder ut och spendera åtta nätter på paradisön Mauritius.

fr. 18.800:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper